Airport Service


taxi.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Airport Service
Schiphol Taxi Centrum
Schiphol Taxi Centrum is een jong en dynamisch taxibedrijf met een grote diversiteit aan taxidiensten. Ons taxibedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in luchthavenvervoer en is al jaren succesvol actief als airport taxi. Zo kunt u ons inschakelen als Schiphol taxi, maar ook voor veilig en snel taxivervoer naar andere luchthavens. Dit luchthavenvervoer bieden wij aan tegen scherpe prijzen, zodat u voordelig een taxi naar Schiphol en een andere luchthaven kunt reserveren.
http://www.schipholtaxicentrum.nl/

Bergisch, Boekhoff & Frissen BV
Bbf schipholtaxi, vervoer op maat
http://www.schipholtaxi.nl/

Dbcab@chello.nl
Met google search appliance bestanden en documenten zoeken!
http://www.taxinaarschiphol.com/

De Gouden Koets
De Gouden Koets is gespecialiseerd in personenvervoer met ervaren, representatieve chauffeurs, die meertalig en uniform gekleed zijn, voor zowel zakelijk als particulier vervoer. "De Gouden Koets" is een innovatief en dynamisch bedrijf, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij bieden u exclusief personenvervoer met een modern en perfect onderhouden wagenpark aan. Service en kwaliteit komen altijd op de eerste plaats, dit is dan ook de voornaamste reden dat "De Gouden Koets" de diverse diensten die zij levert, bij aparte gespecialiseerde afdelingen heeft ondergebracht. Door deze unieke werkwijze kunnen wij onze hoge standaard van kwaliteit blijvend garanderen. Hiermee onderscheiden wij ons dan ook van de vele andere vervoerders.

U wordt vervoerd als een vorst en niet alleen op de derde dinsdag in september. Bij ons rijdt "De Gouden Koets" het hele jaar. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar verlenen wij u een royale en vorstelijke service. Wat uw bestemming ook zijn mag, onze ervaren chauffeurs weten de weg feilloos te vinden, mede dankzij de ondersteuning van geavanceerde GPS-navigatiesystemen waar al onze "Gouden Koetsen" mee zijn uitgerust. Naast het comfort en plezier wat u beleeft aan onze diensten bieden wij u ook betaal gemak aan. U kunt in al onze "Gouden Koetsen" met uw creditcard betalen. Veilig, gemakkelijk en vooral betrouwbaar.
http://www.taxidegoudenkoets.nl/

Trust Taxi Service
Trust taxi service, goedkoop van en naar schiphol, schipholvervoer, direktievervoer, taxi, speciaal, luxe, roadshow, bus, vervoer
http://www.trusttaxiservice.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 5 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy